Mit nye armbånd!

Det her fortjener respekt!

Anne Christine Persson, fra Danish Fashion Institute, tog til DANSK awards i en af Barbara í Gonginis tylkjoler, som jeg netop har talt om i forbindelse med hendes lagersalg. Jeg synes det er et SÅ modigt og cool valg af Persson, og skønt at nogen stadig tør være excentriske i deres tøjvalg, istedet for at vælge det sikre. Jeg er sikker på, at det er en kreation der skiller vandene, jeg synes den er rocker-cool, og hun får skabt fokus og debat omkring en af Danmarks talentfulde upcomingdesignere, som i hvert fald ikke ligner alle andre!

Photobucket

Se flere billeder fra DANSK awards her, og synes du Barbaras tøj ser spændende ud, kan du se hendes hjemmeside, samt kollektion, her (hun laver også mere hverdagsvenligt tøj, med de skønneste draperinger!!). Hendes tøj forhandles bl.a. i Støy-Munkholm og Lundgren P i Århus, og i Artrebels og Sabine Poupinel i Kbh.
Jeg selv har som sagt mit første køb til gode, men en eller anden dag, så skal jeg have fingre i hendes design!

Foto: Charlotte Eugenié Bjurehag & Laura Willersted af Persson i midten, og ellers mine egne billeder fra AW09 showet.

Skriv en kommentar

 • Skabetfyldt

  Jeg synes hun ser fantastisk ud i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Ja, jeg er også fan af den enkle styling med tilbageskrabet hår og kun lidt makeup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skabetfyldt

  Ja havde er være andre “vilde” ting at se på, har du nok ret i at det ville være blevet for meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camillah

  Hun ser intet mindre ind fantastisk ud og bærer kjolen så flot. Og ja meget modigt for det er dæleme en speciel kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lesdeuxfilles

  Jeg blev også kæmpe fan af Barbaras design da jeg gik for hende under modeugen! det er så smukt hendes tøj! Jeg smutter nok lige forbi lagersalget!/Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Jeg er meget misundelig, jeg vil også have Barbara-design, øv :) Og hvis du gik AW09-showet så har jeg da helt sikkert set dig, hvor sjovt. Det var altså et super fint og anderledes show, det må have været sjovt at gå!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lesdeuxfilles

  ja det var ret sjovt. men da man skulle have alt det der maling af var det knap så sjovt..Men ved du om det er et åbent lagersalg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Uh, ja det kunne jeg godt forestille mig! Men det havde en super cool effekt, jeg er en sucker for den slags -ligesom hos Stine Goya hvor modellerne havde “glimmerhoveder”. Elsker når det er lidt teatralsk og avantgardistisk!Og ja, det er åbent for alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MOMO

  Hoooold da op, hvor er det godt gået! Men det er vildt fedt faktisk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  så skulle i have set hende i Vilsbøl de Arche til Costumes føsdag. helt skørt, men skønt.helt skøre skuldre. men megasejt.http://fredesblog.wordpress.com/2009/05/29/shit-happens-and-then-you-go-out/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Modefanatikeren

  Ja, jeg synes også, at hun ser drøn godt ud og kjolen er så flot, men det er ikke alle, der er enige… Hun havde vist glemt at putte sukker på havregrøden den dag. :-)http://girls-talk-loud.blogspot.com/2009/05/dansk-fashion-awards-2009.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Jeg ELSKER også Vilsbøl de Arce, men der har jeg desværre også mit første køb til gode. Dog har jeg 3 fine nøglringe jeg fik som goodies til deres show i februar :DOg ja, som jeg skrev, så kan jeg sagtens forestille mig, at der er delte meninger om kjolen, men jeg synes det er rigtig cool med tøj som man skal tage stilling til, og som ikke bare er “endnu en sort kjole”.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mit nye armbånd!