Jeg er skam i live :)

Boho-stemning i solen.

Som sagt har jeg bare været hjemme og slappe af i det skønne vejr. En enkelt gåtur og lidt ærinder er det blevet til -men ikke det vilde. Derfor også dette meget boho-atige look i dag, med masser af mønstermiks, og tørklæde om håret (da jeg ikke lige gad at vaske det i dag… hovsa). Og som ekstra accessorie et sæt blege ben (men arbejdede lidt på nuancen i dag, dog hjælper det vist ikke ret meget!).

Photobucket

Tunika fra H&M, shorts fra Johnson, vintage tørklæde fra Givenchy, solbriller fra Topshop og armbånd fra Chanel.

Der er vist rimelig dødt løb om hvilket indlæg I helst ville læse i dag, så med mindre det ændrer sig snart, så vælger jeg bare et af dem senere :) Og husk, du må mere end gerne komme med forslag!

Skriv en kommentar

 • Lotte

  Åh det er fantastisk dit armbånd. Love, love, love. Hvad var det nu du gav for det og ved du om Chanel har flere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Tak Lotte. Jeg gav 3400,- (det gør lige ondt at skrive hver gang, ha ha), og det har kun forladt min arm når jeg skulle sove :DDa jeg købte mit var der stadig et magen til mit (med lilla blomster), og et med røde blomster. Måske der også har været flere, men jeg ved Charlotte (fra Charlotte D’s blog) købte et med lilla blomster efter mig, så kan ikke garantere at der er et med lilla tilbage nu.Der var også nogle hvor kæden var bredere, men til gengæld så kun en enkelt kæde. Den model kunne dog ikke fåes med småblomstret Liberty (som var det jeg var forelsket i).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg ville egentligt syntes det var fedt hvis du skrev et “debatindlæg” der handlede om andet end mode. Det kunne være alt lige fra Politik, klima, Finanskrise vs. mode, osv. Men ved ikke om det er too far out. :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Godt forslag Sarah. Jeg har tit overvejet det, men jeg vil også gerne være tro mod bloggens stil. Der er flere bloggere der skriver sådanne indlæg med stor succes, men jeg kan godt mærke, at jeg ikke har en journalistisk baggrund som f.eks. Maria/Mode med Mere, som er vildt dygtig til at skrive. Jeg er bange for, at det vil være for malplaceret?Det kommer nok også an på hvad man læser blogs for, personligt er det for at rense hovedet, følge med i hvad andre skønne bloggere laver, og få masser af inspiration. Jeg ser på ingen måder mig selv som en der vil konkurrere med f.eks. modemagasiner, så journalistik på den måde tror jeg vil virke forkert…Men måske du alligevel har ret, måske jeg bare skal tænke det lidt mere nede på jorden, sådan som bloggen generelt er :) Jeg takker i hvert fald for input!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Sikke en lækker tunika – er den købt i år?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Dupont

  Jeg ELSKER det her outfit! Og det er ret usædvanligt, fordi jeg ellers virkelig ikke er til boho looket!Jeg ville sådan ønske at jeg kunne finde ud af det dér med hårbånd, som du gør!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Lisbeth: Nej den er desværre fra sidste år, fra den røde Divided-linie, der skulle gerne ligge et look mere her fra sidste sommer, hvor jeg havde den på på Nibe, mener jeg.Lise: 1000 tak det var sødt sagt! Normalt er jeg egentlig heller ikke lige til så meget boho, men når der er rigtig varmet og høj sol, så kan jeg godt lide at knalde lidt ud :)Og mht. tørklæder er der ikke andet at gøre end at prøve sig frem, jeg har for nyligt lavet et indlæg om dem, så det kan du jo kigge hvis det er. Eneste tip er, at det skal være et aflangt tørklæde før det bliver pænt (og ikke for tykt om hovedet).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Dupont

  Ja, jeg har godt set indlægget, men jeg tror måske problemet er min høje pande. Og så kan jeg ikke rigtig finde ud af, hvad jeg skal gøre med resten af håret, hvad gør du – altså hvordan sidder det bagpå?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Jeg har altid lidt af “pandehåret” ned i den ene side, så det ikke bare er pande og så tørklæde. Resten af håret touperer jeg, og sætter i en stor, rodet knold i nakken. Bare forsøg dig frem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Dupont

  Will do;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Jeg er skam i live :)