Jeg må erkende, at det er ved at være varmt!

Nye lakker fra Chanel!

Photobucket

Imperial (som minder lidt om Rouge Noir og Madness, men er mere mørk choko-brun), Dragon (som er en kold rød, og lidt lysere end klassikeren Barcelona Red), Coromandel (som er helt ren og klar rød, ultra lækker), og Ming (en afstemt rosa, perfekte sommernegle).
Neglelak fra Chanel vist er en af mine svagheder. Jeg tror det er en kombination af, at de altid har de mest stilede og cool farver, emballagen som bare udstråler lækkerhed -og selvfølgelig at de er nemme at lægge, og holder godt. Disse 4 nye farver skuffer mig heller ikke, de vil alle passe rigtig godt ind med farverne i min garderobe, og f.eks. give et basislook lidt ekstra farve.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Jeg må erkende, at det er ved at være varmt!