Sommer-håndled!

Mere af anonymiteten forsvinder…

Ja, havde jo bebudet nogle ændringer her på bloggen, og det var bl.a. at anonymiteten ville falde. Der er nu kommet både billeder og navn på, og nu kommer der lidt om mit job. Jeg arbejder nemlig bl.a. som freelance redaktør for Trendsales‘ ugentlige nyhedsbrev, som udsendes til alle deres brugere hver tirsdag. Det betyder, at dagene sidst på ugen går med at gennemtrawle Trendsales efter gode varer, lave grafik og skrive tekst. Derudover selvfølgelig holde mig ajour med tendenser osv, og omsætte det hele til Trendsalesbrugerne.

Jeg synes det er super sjovt, og til tider rigtig svært faktisk. På Trendsales er der jo rigtig mange blandede mennesker, mænd, kvinder, mødre, teenagers, singler, unge, gamle, og jeg kunne jo blive ved. Så det jeg laver skal ramme så bredt som muligt. Det betyder at nogle gange er der fokus på f.eks. Alexander Wang (som collagen her nedenunder), og andre gange på interiør eller børnetøj. Og så skal ALLE ting jeg viser jo findes til salg i bazaren, jeg kan ikke lige hente et par billeder ind fra en webshop.
Jeg synes dog det er super spændende, og meget udfordrende. Det nytter ikke bare at sidde og læse Vogue igennem, man er nødt til også at opsøge andre kilder. Som oftest er der dog altid en eller anden tendens i collagerne -det meste skulle jo gerne inspirere, men tendensen er ikke altid taget direkte fra catwalken. De er lige så meget fra gaden, og forskellige miljøer, og det er derfor jeg synes det er så sjovt.

Photobucket

Jeg synes de danske designere, og agenter, skal have kæmpe ros for at have taget så godt imod Trendsales i den seneste tid. Det var f.eks. meget overvældende jeg blev inviteret til 14 shows under modeugen, og alle var bare så søde. Det resultat kan der selvfølgelig også læses mere om på Trendsales snart, men har vurderet vi lige skal nærme os august lidt mere, så tøjet rent faktisk er i butikkerne :) Og der kommer nok også lidt på bloggen her.

Hmm, ellers ved jeg ikke rigtig hvad mere jeg skal skrive om det, men spørg enten her eller på mail hvis der er noget du gerne vil vide :) Og ellers kommer der også indlæg om det af og til.

Skriv en kommentar

 • Lea

  Hej Camille,Jeg er en af de piger, der modtager dine nyhedsbreve – og dem er jeg rigtig glad for.De er god inspiration.Kh Lea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Mange tak Lea, det er jeg faktisk rigtig glad for at høre. Som skrevet skal der jo være noget for alle, og det er måske ikke lige hver uge man kan blive inspireret, men bare der er nogle fuldtræffere engang imellem. Men du havde msåek spottet mig inden dette indlæg så? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg har først for nyligt rigtig slået mig på at læse modeblogs, så nej desværre.Men ja, nogle gange så er de nyhedsbreve lige i øjet for mit vedkommende. Særligt dit Wang-nyhedsbrev ;-)Kh Lea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Googleren

  Dine nyhedsbreve er så flotte. Har virkelig lagt mærke til at der er sket en markant ændring i ts’s visuelle udtryk. Lækkert arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Tak Googler, det er jeg rigtig glad for at høre -super sødt af dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The Princess Wishlist

  Hej Camille,Jeg vil også meget gerne rose dig for det flotte stykke arbejde du gør på TS. Det er fedt at det nu bliver betragtet som et decideret modested, og ikke som Den Blå Avis for kvinder som jeg tror ikke-brugere måske har af sitet. Dine mailouts er virkelig fede.//Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  1000 tak Betina, det er jeg virkelig glad for at høre. Og ja, vi skal langt væk fra DBA! Vi hedder jo netop Trendsales, og det navn skulle gerne forpligte lidt. Vi bliver aldrig Vogue, men det er slet heller ikke planen. Vi vil ramme bredere, og nogle gange det ene segment, andre gange et andet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Sommer-håndled!