Mine kinder er ikke blevet mindre røde...

Jeg må erkende, at det er ved at være varmt!

Og derfor hoppede jeg i dag i 3/4 bukser og bare fødder i sandaler! Jeg ville godt nok ikke tage skade af en smule farve på de ben, men sæsonen er jo først lige begyndt, så det skal nok komme :) Hvor er det fantastisk at sommeren er på vej!

Photobucket

Geniale 3/4 bukser i lækker stretch fra Zara til 199,-, frynsejakke fra Topshop, T-by A. Wang tanktop, Marc by Marc Jacobs sandaler, fjerhårbånd fra Urban Outfitters, og halvsmadret taske fra Rika.

Skriv en kommentar

 • karenmarie

  beundringsværdigt at du går i stilleter til hverdag. positivt ment! gid jeg kunne det. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Tak :) Men det er nu langt fra noget der sker hver dag, og når det gør, så varer det ikke hele dagen, må jeg indrømme :) Men synes det kan være rigtig lækkert, især når man har gået i vinterstøvler så længe.Men det handler også om ultra gode sko, disse passer perfekt til mine fødder, og er rigtig bløde, så de er til at holde ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  Åh, dine sandaler er vildt søde! Ved du hvad modellen hedder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  Tak Advo! Nej, ved desværre ikke hvad de hedder, men jeg har købt dem på ebay til under $100! Bare søg på Marc Jacobs zippers, så burde der fra tid til anden dukke sko op fra denne serie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie_louise

  Fandt din blog sidste uge, da jeg googlede jessica cushman, og blev så skuffet over at du ikke skrev på den mere. Så jeg blev så glad da jeg lige sku tjekke den igen forleden, og kunne se at du var tilbage. Så fedt med en blog der bare kun handler om mode! du har en utrolig inspirerende stil:)Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camille

  1000 tak Marie Louise! Og hvor er jeg glad for du alligevel vendte tilbage for at tjekke igen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  Tusind tak for tippet, Camille. Det vil jeg gøre ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mine kinder er ikke blevet mindre røde...