Now at Browns..

We are having a break…

…bloggen og jeg. Meget er sket siden jeg en sommerdag oprettede denne blog -og heldigvis da for det.
Jeg har været rigtig glad for at blogge, og er det stadig. Men sådan som tiden (eller mangel på samme) er lige i øjeblikket, så synes jeg at kvaliteten daler for meget.
Så, jeg har besluttet mig for at holde en pause i første omgang. Jeg skal for første gang deltage i shows og messer i modeugen (dog ikke som blogger, men igennem mit job), så det er selvfølgelig noget jeg glæder mig meget til. Derfor bliver mit modebehov pludselig også dækket på en anden måde end tidligere, og nogle gange trænger jeg bare til at fylde hovedet med andre ting. Plus, at jeg ikke vil blande mit job sammen med bloggen -det lader jeg f.eks. de svenske bloggere om.
Men mon ikke lysten vender tilbage igen? Det kan jeg næsten ikke forestille mig, at den ikke gør, måske når f.eks. modeugen er vel overstået, og der er mere ro på alting igen.
Indtil da, så må I have det rigtig godt derude, og nyd den nye sæson og alle de nye, lækre varer der allerede nu er at finde i butikkerne!!

Skriv en kommentar

 • Kia

  Hej! Det er jeg virkelig ked af at høre. Din blog har været kilden til megen inspiration for min personlige stil det seneste halve år. Håber du vender tilbage. Held og lykke med jobbet og modeugen. Misundelsen vil ingen ende tage.. :) Kia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Tak Kia, din blog vil også være en af dem, jeg fortsat vil nyde at følge. Den er rigtig god!!Jeg bliver ved med at tage f.eks. outfitilleder, da jeg i forvejen udveksler dem med nogle skønne veninder -så kan forestille mig at jeg måske leger lidt med dem på et tidspunkt, når jeg lige har fået luft :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  …ja, det anede jo mig, at det nok ville ende sådan..jeg ønsker dig held og lykke med jobbet og modeugen og håber at “se” dig igen en dag…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej C for G. Jeg kommer virkelig til at savne din blog. Jeg har ligesom Kia været meget inspireret af dig, så jeg håber meget, det drejer sig om en midlertidig pause. Rigtig god arbejdslyst. Jeg håber, vi ses igen.Kh Marie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Det er jeg ked af at høre, for det har været en fornøjelse at følge med i din blog.Jeg håber, at du vender tilbage med fornyede kræfter og masser af inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Tak I 3, det er super sødt af Jer :) I kan måske tilføje bloggen til jeres reader/bloglovin/faste læsere -så kan det jo være vi “ses” igen på et tidspunkt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  Hey, og øv, øv. Det var da ret ærgerligt at høre, men som Maria skrev, har det nok været undervejs (m.h.t. det der hemmelige job ;o)). Det er alt for spændende. Håber selvfølgelig du vender tilbage. Pøj pøj med jobbet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olive Tree Guitar Ensemble

  Hi, it’s a very great blog.I could tell how much efforts you’ve taken on it.Keep doing!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Now at Browns..