Trendspotting: THE sequin jacket!

Trendspotting: Isabel Marant welcomes liberty!

En af de kollektioner der for alvor har fanget min opmærksomhed til den kommende sæson, er Isabel Marant SS09. Den er så smuk og feminin, og lige præcis sådan et højsommer-look som både er praktisk, og og med velkendte elementer (elsker, at vi tager en sæson mere med liberty!). Meget af det har jeg faktisk allerede i garderoben, så her er masser af inspiration at hente. De sidste par år har Holly Golightly lavet de smukkeste quiltede jakker i libertyprint, og har efterhånden investeret i 4 af slagsen, tilføj et par slidte denimshorts, og en lækker bluse med print (den patchwork skjorte er både lidt for meget og aligevel for skøn!) -og så en af sæsonens store trends, bikerstøvlen!
Hun giver også et rigtig godt bud på, at style de famøse libertyprintede bukser, som de fleste piger efterhånden nok kan finde i deres garderobe på en eller anden måde (ellers koster de jo nærmest ingenting). Jeg har dog primært brugt mine indendøre, eller til afslappet look de varme dage. Men Marant gør dem virkelig casual chic på luksusmåden, og jeg skal da til at genoverveje, om de ikke skulle have en chance blandt alt det andet hverdagstøj, når vejret bliver en del varmere forstås…
Bottomline, jeg er slet ikke færdig med at kigge på denne kollektion! Og så tror jeg, at jeg vil til at holde lidt øje med Marant-forhandlerne, samt kigge vintage, for at jazze min sommergarderobe lidt op i denne retning også. Det er en skøn måde for mig at få farver lidt diskret ind på, så det hele ikke bliver Givenchy’s black summer-look :)
Billeder fra contentcoutorture.

Skriv en kommentar

  • Catrine

    Hej – jeg er ny fan af din blog, og jeg kender ikke så meget til liberty og har intet af det. Jeg er dog begyndt at synes bedre om det til mig selv. Jeg tænkte om du måske kunne fortælle mig hvordan man ser at det er liberty og ikke bare et hvilket som helst blomstermotiv? Tak for god inspiration.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • clamour for glamour

    1000 tak! Jamen liberty-mønster er også rigtig skønt. Liberty er et meget gammelt brand, som producerer nogle helt bestemte mønstre (ikke kun med blomster), som er deres varemærke (http://www.libertyoflondon.co.uk/index.php). Derfor skal du sådan set kende deres mønstre ret godt for at kunne spotte “ægte” liberty -men i teorien må andre mærker slet ikke kalde deres stof for liberty.Jeg er faktisk selv i tvivl om, om Isabel Marant benytter “ægte” liberty, eller om det er eget design. Men i de senere år er liberty gået hen og blevet fælles betegnelse for småmønstret stof.På http://www.shaukat.co.uk og http://www.thefabriccompany.dk kan du købe de rigtige liberty of london-stoffer -de har et super udvalg!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Trendspotting: THE sequin jacket!