Dreaming of summer...

Now at Browns..

Jeg ville ikke blive direkte vred, hvis disse nyheder fra Brown’s på mystisk vis skulle indfinde sig i min garderobe ;)

Skriv en kommentar

 • Carla

  hej.rigtig nice blog!!! hvor gammel er du egentlig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  …vil bare lige sige, at jeg savner dine indlæg…frekvensen af dem afspejler jo selvfølgelig, som du selv har været inde på, mangel på tid og motivation…og det har jeg fuld respekt for. Du skal selvfølgelig skrive for din egen skyld og i det øjeblik det kommer til at føles som en pligt, bliver det formålsløst…så jeg er bare glad på dine vegne over at du har fået et job, hvor du kan bruge denne side af dig selv…MEN du skal vide, at du har været en kæmpe inspiration for mig, og at din blog har været den blog, som jeg har sat allerstørst pris på…din blogs eventuelle “bortgang” vil være et tab for blogging inden for mode. Det synes jeg at du skulle vide…ikke for at give dig skyldfølelse eller for at få dig til at skrive noget du egentlig har tabt gejsten for, men for at fortælle dig, at du har gjort en forskel…Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Tak Carla, jeg er 26 :)Og 1000 tak Maria, det var virkeligt sødt skrevet, og din kommentar minder mig om, at jeg nok hellere må lave et indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Dreaming of summer...