Trendspotting: Isabel Marant welcomes liberty!

Latest purchase: Acne sale and vintage sequins.

Et par køb jeg ikke fik flashet før nytår, men jeg har købt lidt lækker basis på Acne’s førudsalg: En pudderfarvet, slouchy tee, en sort, langærmet semi-transperant bluse med hul til tommelfingeren (som jeg ikke lige ved om jeg vil bruge, måske er det meget fint her i kulden), og til sidst en fin tee i sort, som ser ud til at falde rigtig lækkert. Desuden en vintage flapper-agtig pailletjakke/kåbe, som jeg nok kommer til at bruge åben til jeans og f.eks. den pudderfarvede Acne tee, eller lukket med en enkel kjole indenunder og sorte opaques.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Trendspotting: Isabel Marant welcomes liberty!