Styling: Come spingtime...

Tip: Liberty-bracelets!

Jeg er faldet over en sælger, der selv laver disse smukke liberty-armbånd på TS. De er i individuel længde, så de passer med garanti dit håndled (og er en gave til os med vildt små håndled, der ellers har svært ved at finde velsiddende armbånd!). Armbåndene koster 80 kr pr. styk, og så har jeg desuden fået hende til at lave et som kan gå to gange rundt, det koster så 120. Hvis du bestiller 2, er fragten fri! Normalt ville jeg nok ikke bruge alle 3 samtidigt, men synes sagtens det kan være fint. De er lækre sammen med f.eks. skindarmbånd, ædelmetaller -dyrt og billigt sammen, mønster/materialemiks, og gerne en masse.
Bestil dem her, og vælg selv dit yndlingsstof.

Skriv en kommentar

 • maria

  Wow, hvor er de bare flotte – og billige! Det skulle være, man skulle købe en lille gave til sig selv…Tusind tak for tip og inspiration :D/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Selvtak -og ja, jeg synes de er SÅ lækre, og meget unikke og personlige. Vi trænger til lidt farve og smukt mønster i denne tid!Og nu hvor Kate Moss jo åbenbart skal samarbejde med Liberty of London til Topshop-kollektionen, kan det gamle mønster jo nok heller ikke undgå at blive en sommerfavorit for mange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Googleren

  Virkelig flotte// Mange tak for idé som hermed er tyvstjålet til julegave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Ha, selvtak -de er nemlig en super julegaveide! Specielt til de der lidt perifære veninder man lige skal finde på noget til 100-ish.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Styling: Come spingtime...