Tip: Cool sandals at Topshop!

Styling: Come spingtime…

Jeg fungerer bedst om foråret og efteråret. Jeg befinder mig bedst til hverdag i små jakker og bare tæer i sandaler eller ballerinaer. Jeg er meget dårlig til både højsommer (alt for lidt tøj, og alt for varmt) og vinter (alt for koldt, og for mange tunge lag og støvler), for det er begge sæsoner nogle hvor man er nødt til samtidigt at tænke praktisk, inden man hopper i tøjet. Jeg kan bedre lide den type vejr, hvor man kan tage (næsten) lige det på man har lyst til, og være mere impulsiv. Men desværre går der lige nogle måneder inden det bliver “min” tid igen… men derfor kan man jo godt drømme sig derhen sådan en almindelig, halvmørk vinterdag. Så ville jeg gerne hoppe i dette, lige med et par enkelte nyindkøb.

Billeder fra Topshop, UO, Forever 21, Browns.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Tip: Cool sandals at Topshop!