Latest purchase, Maje silkdress.

Latest purchases and presents!

Jeg har desværre (eller heldigvis) så travlt her i julen med diverse, at det kommer til at knibe lidt med bloggen, men sådan er det jo gerne i denne tid. Jeg vil dog lige vise de seneste tilføjelser til garderoben, både julegaver og egne køb.
Jeg har fundet de fineste vintage cowboy-agtige støvler, slidt på den helt rigtige måde ala mine Golden Goose, og som jeg virkelig tror på vender tilbage snart -de har været væk alt for længe, og boho-tendensen er jo allerede på vej. Så købte jeg føromtalte guldsandaler fra Topshop, og under udsalget har jeg investeret i en sort Marc by Marc Jacobs quilted nylonshopper (afbilledet 2 gange, da jeg ikke kunne finde et ordentligt billede), og en makeup-pung fra samme. Så har jeg bl.a. fået et Bottega Veneta fletarmbånd i lilla, et Hay-tæppe (den lille udgave), og et armbånd med nitter fra Rabens Saloner i julegave. Og så har jeg købt et par jakker, en grå boyfriend-blazer fra Topshop (da jeg er så glad for den jeg allerede har fra Kate Moss kollektionen, og denne er næsten magen til), og en vintage pailletjakke, som minder mig meget om Balmain ss09, og som jeg f.eks. vil bruge med ripped jeans og en slouchy James Perse tee.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Latest purchase, Maje silkdress.