LRD - The Little Red Dress!

What I would wear to…

Jeg synes dette er et meget godt bud på, hvad jeg typisk ville have på en afslappet aften i byen, til koncert osv. Det er flashy ting som pailletleggings (og hvis du nogensinde skal søge noget med pailletter på Trendsales btw, så søg på “palietter/palietleggings”!!), skulpturelle heels (som jeg dog ikke ejer, men har mange i samme stil), og en meget opsigtsvækkende cocktailring fra Margiela. Men selvom det egentlig er ret vilde items, så synes jeg alligevel de bliver tonet tilpas ned af den løse semi-transperante tee, den uhøjtidelige boyfriend-blazer, en enkel, lang kæde sat i en løs knude og en neutral, sort lakclutch med super lækre detaljer! Og at looket er totalt monokromt (med undtagelse af læberne/evt. neglene) er med til at holde elegancen, og det klassiske look.

Billeder fra Topshop, Brown’s og Youheshe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

LRD - The Little Red Dress!