Inspiration for the holidayseason!

LRD – The Little Red Dress!

Jeg har længe haft drømmen om den perfekte røde kjole, men indtil videre har jeg ikke fundet kjolEN. Særligt ved denne årstid, hvor den jo er yderst aktuel, bliver jeg mindet om det. Måske er det fordi, jeg egentlig sjældent har så kraftig en farve, på så stor en flade -så den skal virkelig være gennemført lækker, både i materiale og design. Den skal ikke være for fin, så jeg ikke kan bruge den til en hverdagsaften i bio osv., men den skal stadig også kunne bruges til fest! Jeg leder stadig videre, men her er lidt inspiration, hvis du leder ligesom jeg.

Kjoler fra Net-a-porter, Topshop og ASOS.

Skriv en kommentar

  • Anne

    Åh ja, den perfekte røde kjole! Har været på udkig i evigheder efter en der har potentiale til både hverdag og fest, men det er svært at finde noget ordentligt, synes jeg. Men håber lidt det bliver nemmere nu her op til jul :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • clamour for glamour

    Ja, det er SÅ svært -og det bliver selvfølgelig ikke lettere af, at den heller ikke må være for dyr, men alligevel være i rimelig høj kvalitet (dvs. H&M synes jeg f.eks. ikke er lækkert nok til en klassiker der gerne skulle kunne holde i årevis). Og så lider jeg samtidig af sygdommen "Fåes den i sort?" :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Inspiration for the holidayseason!