Personal outfit: Greys and black!

Inspiration for the holidayseason!

Det er pt. den ultimative festsæson, og jeg har overspringshandlet for vildt her til aften, og fundet lidt forskellige bud på ultimativt partygear! Klik på billedet for den store version.

Til den mere afslappede julefrokost ville jeg elske at hoppe i dette. Skindleggings, pudderfarvet top og fjerclutch fra Topshop, skønne artistiske heels der aldrig bliver kedelige fra Kirkwood, Bohinc øreringe, Bottega Veneta armbånd alt hos Brown’s, og Lala Berlin tørklæde hos Youheshe.

Køb accessories i juvelfarver, og de vil holde langt ind i ss09 som en af de helt store tendenser. Kjole fra KM for Topshop, Bottega Veneta clutch, Alaïa heels, Mawi cocktailring og Mark Davis bangle fra Brown’s, ring fra Arena10 fra Youheshe, Cavalli bangle fra Net-a-porter og stort Louis Vuitton tørklæde fra Eluxury for at holde varmen.Et alternativt bud på julefrokost-outfittet, som jeg personligt elsker. Jeg er på evig udkig efter blazeren fra Topshop, som desværre ikke er online endnu. Bukserne i slangeprint fra samme sted har jeg købt for længst. Balmain-støvler og Kara Ross ring fra Brown’s, Monica Vinader ring fra
Net-a-porter, skindarmbånd fra Urban Outfitters, tee fra James Perse og clutch fra Sara Berman hos My-Wardrobe.

Et helt klassisk julefrokost-look, med lækker kjole fra Acne og Bottega Veneta clutch hos Brown’s, Burberry heels, ring fra Erickson Beamon og bangle fra Alexis Bittar hos Net-a-porter, skøn pels fra Topshop og bangles fra Jessica Kagan Cushman.

Skriv en kommentar

 • Anonymous

  …elsker det første look..super fedt tørklæde, som jeg også kiggede efter sidste gang du postede det (mener du har vist det specifikke tørklæde før eller var det hos en anden?), men kan ikke finde det hos Youheshe..?/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Synes det er et rigtig lækkert print det har, omend noget dyrt -men jeg skal nok ikke være den første til at snakke om dyre tørklæder ;D Det ligger inde under Lala Berlin hos Youheshe, det burde være der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ..har fundet det nu, tak..og ja, det er lidt pebret – men kan jo håbe, at det kommer på udsalg i januar../Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Åh ja, januarudsalget står jo lige for døren!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg elsker den fjerclutch fra topshop! Ellers flotte outfits du har lavet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Tak, og ja den er super fin. Jeg ved dog ikke om der er fjer på bagsiden? Derfor jeg egentlig ikke har købt den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hejså fine look…. er helt forelsket i Nicholas Kirkwood skoene, men synes ikke lige det er her i December at der skal spenderes 5900 på en festsko, du har vel ikke set noget lignende til en lidt billigere pris?Super blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Hej, og mange tak. Nej, desværre. Jeg er selv vild med Kirkwoods sko, men det der gør dem så så specielle og unikke er netop det veldesignede, velproportionerede look -og det er meget svært for highstreet’en at kopiere, da der jo går mange designtimer bag. Øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hej igenTak for svar. Du har helt ret, har lige prøvet dem inde i Paristexas i sorte, de er ovenud smukke, må se om ikke julemanden er sød i år :-)Endnu engang tak for en super blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Tak. Og kunne du ikke også lige prikke til ham fra mig så ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Personal outfit: Greys and black!