What I would wear to...

Balmain and Gucci-inspiration at ASOS!

Er du, som jeg, ret vild med både Gucci’s og Balmain’s efterårskollektioner, så der der lige nu gode køb at gøre på ASOS. Har tidligere fokuseret på det store udvalg hos Topshop, og nu er ASOS altså også for alvor kommet med. Personligt er jeg dog ikke til fakefur, og kjolerne synes jeg heller ikke er lige i øjet (måske fordi jeg, uretfærdigt, sammenligner med de originale til 70.000!). Clutchen, armbåndet og laméleggings er jeg dog med på!
Shop det hele på Asos.com.

Skriv en kommentar

 • Sandra

  De HELT vidunderlige støvler vist på overstående billede, med nitter bag på, er de fra asos… kan bare ik finde dem… Og takker for din utrolig fine blog, som jeg dagligt har holdt øje med siden jeg fandt den ved et tilfælde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camille

  Hej Sandra. Tak for de fne ord. Du er simpelthen faldet over et meget gammelt indlæg, nok derfor støvlerne er væk, men ja, de var fra ASOS, men fra sidste år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  OH Nooo…. ! ÆV! aj det er jeg ked a… hulk… har siddet og finkæmmet siden for at finde dem…
  Nå, det er der ikke noget at gøre ved… iiiii
  :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • oh noooo…very beautiful..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

What I would wear to...