Jessica Kagan Cushman #2

Personal outfit: Boyfriendblazer, bangles & studded boots.

I går ankom mit nyeste Jessica Kagan Cushman bangle, “Ripped off by Chanel”. Baggrunden for teksten er, at Chanel kopierede hendes meget karakteristiske armbåndsdesign for nogle sæsoner siden, og selvfølgelig solgte dem meget dyrt (og med kæmpe succes til følge!) -uden JKC selvfølgelig fik nogen penge. Så som hun har for vane, så kommenterede hun på det gennem sine bangles. Og et eller andet sted, så passer der jo også meget godt på andre måder, Chanel ER jo latterligt dyrt, omend fantastisk labert! Men at give over 20.000 for en boucléjakke, det har jeg aldrig helt forstået. Taskerne og skoene gør mig dog, indrømmet, blød i knæene…
Men i dag skulle det luftes sammen med de andre, tilsat lidt boyfriendblazer og nitteheels.

Skriv en kommentar

 • Anonymous

  rigtigt fint, hvor er den stribede bluse fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Mange tak, den er fra Zara.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Blazeren skulle vel ikke være fra Topshop? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Hej! Jo, det er den da. Fra Kate Moss kollektionen for nogle sæsoner siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Synes nok jeg kunne genkende den! Leder af og til efter den på Ebay, må eje den på et tidspunkt. ;)Men det er et super labert sæt du har sammensat! Kan også tilslutte mig begrejstringen over støvlerne – venter spændt på at posten kommer med dem. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Tak, det er også klart et af de KM Topshop-items jeg har brugt mest. Topshop lavede en næsten magen til efterfølgenge, men uden emblem’et. Den er måske nemmere at finde hvis det er? Men den er dejlig blød at have på, nærmest som en cardi. Og ja, støvlerne er altså også virkeligt et godt køb, håber de også vil falde i din smag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Jessica Kagan Cushman #2