Personal outfit: Fur, leatherleggings and Phillip Lim headband.

Kate Moss for Topshop launches tomorrow!

Så er det i morgen mellem 7 og 8 dansk tid, at Kate Moss’s julekollektion for Topshop kommer online. Det er den sidste i rækken af kollektioner hun har skrevet kontrakt på, men da de har været en kæmpe succes for Topshop, skulle det da undre mig, om der ikke er mere i støbeskeen. Her er lidt billeder bragt af Daily Mail, med de priser de har oplyst (hvis du klikker på billedet bliver det større). Personligt har jeg ikke nogle musthaves af hvad jeg har set, jeg synes priserne er meget høje, og der er ikke umiddelbart noget jeg mangler af det viste. Jeg må indrømme, at hun så super ud da hun viste sig i panterkjolen for nyligt, men er ikke sikker på den er for mig. Kjolen med prikker har meget Balmain-ish skuldre, det synes jeg egentlig ser ret labert ud. Men nu må vi se, jeg afventer, og ser hvad der lander i morgen -har du udset dig noget?

Skriv en kommentar

 • Anonymous

  Jeg har det på samme måde som dig – ikke noget videre interessant og generelt alt for dyrt…ved ikke lige, hvad der sker for tiden mht. det..om der er gået finanskrise i Topshop også :) …også lidt af et stunt de har lavet med at sætte de famøse skindleggings til 150, derefter 180 og sidst 200 pund…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Hej Maria. Er helt enig, det var SÅ til grin med de skindleggings, og kan da kun glæde mig over, at jeg loggede på den morgen, og fik dem til £150 -det er altså ikke seriøst. De gjorde det også da Yeti-coat fra KM’s sidste kollektion kom igen, den var også lige steget i pris.Jeg har luret en del på KM-tingene, og jeg har intet købt endnu. Synes priserne er for høje i forhold til, hvor billigt det ser ud -der er altså langt til de vintageklude hun selv smutter i, imo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja…og alligevel har jeg købt dem, hæ – til 200 pund!…for jeg har lige som dig været på jagt LÆNGE…så længe faktisk, at jeg havde slettet dem på min liste (når tiden går føles en ting af og til lige pludselig ikke så must have-agtig længere..)..og lige da dukkede de selvfølgelig op…og så måtte jeg købe dem, selv om jeg var i tvivl…men jeg er rigtig spændt på at modtage dem, og så må jeg jo vurdere, hvor must-have de er, når jeg står med dem i hænderne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Jeg synes såmænd også stadig £200 er en god pris for et par leggings i stretchskind -de er fuldt ud på højde med kvaliteten af de Balenciaga jeg har prøvet! Men så skulle de bare ikke starte med at sætte dem på til £150. Men de er rigtig skønne, kunne måske overveje at få dem syet strammere i benene på et tidspunkt, men lige nu er jeg tilfreds.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  …så har endelig jeg fået mine leggings, og de er skønne! Lige som dig kune jeg dog godt overveje at få dem syet ind i benene, da de faktisk er lidt for brede til at være leggings der (med mindre man har meget brede lægmuskler) – kender du en god skrædder i Købehavn?/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Hej Maria. Godt at høre at de ankom, og de kan lide dem. Og ja, helt enig, de kunne godt være strammere fra knæet og ned -nu må vi se om jeg får gjort noget ved det, eller om jeg er for doven :) Og nej, kender desværre ikke nogen som jeg kan garantere kan sy lækkert i skind.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Personal outfit: Fur, leatherleggings and Phillip Lim headband.