Kate Moss for Topshop launches tomorrow!

Jessica Kagan Cushman #2

Som nogle opærksomme læsere måske har lagt mærke til, har jeg brugt mine Jessica Kagan Cushman bangles rigtig meget på det sidste. Selvom jeg har blogget om dem tidligere, synes jeg alligevel det var tid til en ny post. Statement-tee’en har efterhånden lidt en stille død, og godt det samme egentlig, men synes de her armbånd har noget interessant. De passer perfekt ind i min stil, de har et elegant, og alligevel rock’et look. Meget i stil med mine Anne Black ringe. Jeg har bestemt mig for udelukkende sorte, og når man bruger flere ad gangen bliver det knapt så statement, og mere udsmykning. Pt. har jeg to, men der er 2 mere på vej i posten, alle i forskellig bredde, men sorte. I DK kan de bl.a. købes i Companys og hos Figaros bryllup (mener jeg), men her ligger prisen på 8-900 kr -og det er nok lige i overkanten for et plastikbangle, omend super cool. På eBay går de til langt bedre priser, og har du en kontakt i USA, er der rigtig gode handler f.eks. at gøre på Zappos eller Neiman Marcus. Selv på hendes egen webshop ligger priserne kun på omkring $125, så forstår ikke helt de danske priser.

Billeder fra JCK, hvor de også kan købes -og ellers tjek Google for aktuelle tilbud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Kate Moss for Topshop launches tomorrow!