Personal outfit, casual rock.

Rabens Saloner -new, soft basics.

 

 Rabens Saloner har lavet super lækker basisvarer, lige parat til at hoppe ind i din efterårsfarderobe. Der er bl.a. disse tanktops i bambus og uld (ultra blødt og lunt!), perfekt under bluser, med en cardi over -og som eksklusivt basis-partywear til f.eks. lidt sorte pailletter og skind. Prisen for toppen er 800,- og som sagt virker kvaliteten helt i top. Der er også kjoler, bluser osv. og i perfekte basisfarver, som grå, sort, pudder og gråbrun.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Personal outfit, casual rock.