Latest purchase -Punk-gloves!

Emerald green and coral: It-colours for SS09.

Jeg er så småt ved at arbejde mig igennem diverse SS09 looks, men bare rolig, skal nok blive hos AW08 lidt tid endnu. Men hvis du, som jeg, ikke kan lade være med så småt at spekulere i SS09-farver allerede nu, så er SS09-kollektionerne jo uundværlige. Mens den danske modeuge bød på masser af koral i diverse nuancer, virker de internationale modeuger mere fokuserede på smaragdgrøn (med Balmain’s perfektion i front). Generelt ER der rigtig mange farver til sommer, hvilket går meget godt i spænd med de lettere boho-tendensers tilbagevenden. Investerer du i en af AW-sæsons store tendenser, juvelfarverne, så vil den investering sagtens kunne gå langt ind i sommeren.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Latest purchase -Punk-gloves!