Guide to vintageshopping online!

Leatherleggings now back in stock at Topshop!

Her til morgen er skindleggings’ene tilbage i næsten alle str i nogle få eksemplarer på Topshops online shop! Så der er igen mulighed for at få et par (og mon ikke de fylder op igen? De har jo hypet dem rimeligt meget -om ikke andet, så når folk returnerer/bytter). Desværre er prisen blevet sat op fra £150 til £180! Altså, prisen er jo stadig ganske fair for et par meget bløde skindleggings med stretch, men stadig lidt dårlig stil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Guide to vintageshopping online!