Leatherleggings now back in stock at Topshop!

Latest purchase: LV leopard scarf.

Ok, her er grunden til, at mit shopping i september bliver holdt på absolut, absolut minimum, men mod alle forventninger (og med en skøn pige!), lykkedes det mig alligevel, at få fat i et LV leopard-tørklæde i violet. Så sværere er de altså heller ikke at få fat i -og det er jeg jo glad for.

På trods af, at vinteren ikke engang har fået tag i vejret, har jeg allerede brugt det brune så vildt meget, så glæder mig til at få gang i det violette! Det er, for mig, det ultimative tørklæde, som sammen med McQueen’s skulls, passer perfekt ind i min stil.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Leatherleggings now back in stock at Topshop!