Latest purchase: LV leopard scarf.

Great buy -Topshop cashmere-mix.


Jeg synes, at hele cashmere-mix serien fra Topshop Boutique er rigtig lækker. Selvom det egentlig kun er 10% cashmere, så er de utroligt bløde og lækre lette. De er semi-transperante, og er fine med f.eks. en top med blondekanter indenunder, eller en alm. tank. Både tees og tanks har en god, lang længde -og det gør dem perfekte til f.eks. leggings og skinnies.
De holder sig pæne i vask, og stryg dem for eksklusivitet, så de bliver lettere blanke i overfladen -eller lad være, og de beholder det lidt nussede out-of-bed rocklook.

Skriv en kommentar

 • Maria

  Jeg har et spørgsmål vedrørende Topshop cashmere tees. Hvor gennemsigtige er de? Synes det er svært at se på deres hjemmeside.Jeg overvejer stærkt at anskaffe mig nogen, men er bage for at de er for gennemsigtige til at bruge til leggings. Jeg er nemlig ingen sylfide, bruger str. 38/40. ;-)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Først og fremmest, så synes jeg nu ikke 38/40 er stort på nogen måder -du skulle da sagtens kunne bære sådan en tee. De er semi-sheer, eller halv-transperante om du vil. Jeg bruger dem altid med en lang tank ala Customized nedenunder, f.eks. har jeg en mørkegrå på her: http://clamour4glamour.blogspot.com/2008/09/personal-outfit-cashmere-mix-and-rika.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hehe, ihvertfald størrere end jeg plejer at være. En 3 månederstur til Australien gjorde at jeg tog 5 kilo på – de har så “pænt” sat sig på lår og maveregion. ;-)Men jeg tror godt, at jeg kan snuppe et par stykker med. Men en lang tank under, som du siger, så skal det nok se godt ud. :o)Mange tak for hjælpen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clamour for glamour

  Jeg kan godt lide, når man ikke bare leger med farver, men også leger med materialer. Altså f.eks. med transperante stoffer mod de tætte. Det er også en cool måde, hvis man bare holder sig til en enkelt farve, så den ikke bliver kedelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Latest purchase: LV leopard scarf.