Great buy -Topshop cashmere-mix.

Focus on fur -Gucci AW08.

Jeg glæder mig lidt til, at vejret bliver koldere, for så er det igen tid til at trække i lækre pelsjakker og frakker. Jeg er allerede gået i gang med at få de fleste af mine renset (et absolut must når de er vintage, imo, men så bliver de også som nye), og lavet småændringer, hvis der er nogen der trænger til det.

Der er stadig masser af kup at gøre på eBay!

Gucci har, efter min mening, lavet en af sæsonens mest vellykkede kollektioner, og deres pels er ingen undtagelse. Det vrimlede med den ene lækre pelsjakke efter den anden. Både i swakara/persianer-stil, ræv, langhåret tibetansk får -ja, alt fra den typiske elagante pels til den vilde. Selv deres pelsfrakker kan jeg lide, og det er ellers få frakker jeg falder for, da de hurtigt bliver meget tunge og “ældre-dame-fra-Hellerup-agtige”. Sidstnævnte er en af de klassiske faldgruber for pels, og nok også det der har afskrækket mig i tidens løb. Men med al den inspiration der er at hente i øjeblikket, så er der kun at kaste sig ud i det -Og finde den perfekte til din stil!Billeder fra Style.com.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Great buy -Topshop cashmere-mix.