Stylestar, Male rock n' rollers!

Trendspotting, plaid/tartan-print!

Udover paisley-print, er sæsonens andent store mønster tern. Det sås især tydeligt hos D&G, som havde en AW08 kollektion nærmest udelukkende bestående af tern. Det klassiske mønster var at finde flere steder, bl.a som vanligt hos Vivienne Westwood.
D&G formåede endda at kombinere sæsonens to prints -og så længe man går efter devisen om, at så længe mønstrene er i samme farver og nuancer, så kan mønster sagtens mikses med succes! Personligt ville jeg dog have nøjedes med f.eks. et paisley halstørklæde og en ternet jakke/skjorte.

Alle billeder fra www.style.com.

Personligt er jeg egentlig ikke så glad for tern, det er ret minimalt hvad der er af den slags i min garderobe, ikke fordi jeg ikke kan lide det, men synes ikke ret ofte det passer ind i min stil -og så var jeg teenager i 90’erne, og husker med gru de ternede oversize grunge-skjorter som Kurt Cobain gjorde musthaves ;) Ternede skjorter kan skam være fine, men skal ikke på nogen måde styles ala grunge, det var heller ikke den vibe der kom fra catwalks’ene,det var mere i retning af eksklusivitet eller skotsk højland -tilsat en snert af punk. Også når man ser på de mønstre og farver der benyttes -det er ikke bare anything goes ang. farver, f.eks. ingen pasteller.

Jeg kan dog egentlig godt forestille mig flere lækre outfits med tern, især hvis man kombinerer flere af efterårets tendenser, f.eks. kappen, og et par stramme skindbukser (men ikke med en ternet skjorte! Det er for 90’er til min smag, så hellere Westwoodblusen, nr 5, for at holde det lidt mere sofistikeret). Eller evt et par lace-up’s for ultimativ highland stemning.

Butikkerne har allerede mange tern hjemme: 1. Taske fra Phillip Lim sat ned til £270, 2. D&G kjole til £265, 3. Blazer fra Topshop til £55, 4. Kjole fra ASOS til £35, 5. Bluse fra Vivienne Westwood red til £180, 6. Skjorte fra Topshop til £25, 7. Kjole fra Yumi Boutique til £45, 8. Kjole fra Phillip Lim sat ned til £219, 9. Tee fra House of Holland til £70, 10. Hårbånd fra Topshop til £6, 11. Kjole fra Luella sat ned til £162,5.

2 kommentarer

  • Anonymous

    Hej,Jeg har fundet din blog via Bloggerella, som jeg har fulgt trofast. Det, du hidtil er kommet med, ser virkeligt godt ud, og jeg glæder mig til at følge lidt med. Er det bevidst, at du hedder det samme som en The Ark sang?Mvh Marie.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • clamour for glamour

    Tak skal du have, og dejligt du har lyst til at følge med!Og ja, det er en blanding af at jeg egentlig meget godt kan lide det tidlige The Ark, og så fordi, at lige meget hvad sæsonernes tendenser er, er glamour altid moderne og cool.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Stylestar, Male rock n' rollers!